Wereldleider op het vlak van contentmarketing

Wij vertellen verhalen met een bedoeling. Mediaplanet creëert nuttige content die iets bijbrengt voor het publiek en die onze klanten positioneert als leveranciers van oplossingen.

Wij zijn een one-stop shop voor de aanmaak van content en de distributie ervan, en de specialisten die ervoor zorgen dat belangstelling wordt omgezet in daden. We zijn gestart in Stockholm in 2002. Nu hebben we 16 kantoren in 15 landen aan weerszijden van de Atlantische Oceaan. We hebben meer dan tien jaar ervaring in de aanmaak van contentmarketingcampagnes op verschillende platformen en we bieden oplossingen voor zogoed als elke sector, elke klant en elk budget. 

+ Leer ons beter kennen >

Wij zetten belangstelling om in daden

Onze bekroonde content wordt verspreid via de meest iconische kanalen op digitaal vlak, mobiel, door middel van drukwerk en sociale media, maar altijd met de bedoeling  onze lezers op een strategische manier ervan te overtuigen tot actie over te gaan.

Wij publiceren zowel digitale als gedrukte magazines over de meest actuele onderwerpen: gezondheid, business, technologie, lifestyle, opvoeding en maatschappelijk ondernemen. Onze content leert onze lezers verrassende dingen, terwijl ze zich op hetzelfde moment openstellen voor de boodschappen van de adverteerders. We hebben de meest effectieve distributiekanalen om onze adverteerders in contact te brengen met hun doelpubliek.  

+ Lees meer >

Wij brengen mensen samen

Wij koppelen de juiste leider aan de juiste lezer, via het juiste platform. De content die wij leveren wordt gecreëerd in samenwerking met gezaghebbende beroemdheden, journalisten, organisaties, opiniemakers en klanten.

Wij werken samen met de meest geloofwaardige experts in hun vakgebied om onze content samen te stellen. We weten hoe we een emotioneel verhaal moeten vertellen en we hebben samengewerkt met de grootste sterren ter wereld. Onze content bereikt het doelpubliek van onze klanten via drukwerk, digitaal, mobiel of via sociale media. Zo pak je contentmarketing op een goeie manier aan.

+ Zie hoe we het doen >

Werk voor ons

Wij zijn meer dan een werkgever – wij zijn een business-school en de inschrijvingen zijn nu geopend. 

Ons succes hangt af van de mensen die voor ons werken. We zijn altijd op zoek naar getalenteerde, ondernemende mensen die ons bedrijf mee helpen groeien. In ruil daarvoor maken ze deel uit van een wereldwijd team in een dynamische, goedbetaalde baan met haast onbegrensde promotiekansen. 

+ Ontdek het leven bij Mediaplanet >

Werk met ons samen

Gelooft u dat topkwaliteit de juiste manier is om uw doelpubliek te bereiken en te overtuigen?

Bel ons gerust even op.

+ Ontdek het leven bij Mediaplanet >

MVO

We hebben honderden rapporten gepubliceerd over MVO en minstens evenveel over  liefdadigheidscampagnes. Nu is het aan ons om iets terug te geven.

Mediaplanet steunt al twee jaar een heel dorp in het zuiden van India. We doen dat samen met Hand in Hand, een liefdadigheidsorganisatie die onderwijs en ondernemerschap gebruikt als instrumenten om armoede te overwinnen.

+ MVO >

Contact

Klaar om zaken met ons te doen? Heeft u nog vragen over wie we zijn en wat we doen? Wil u meer weten over hoe u deel kan uitmaken van ons team?

Bel ons even op. We zijn dan wel een digitaal bedrijf, maar we babbelen echt graag aan de telefoon.  

+ Neem contact op >