Et globalt content marketing powerhouse

Vi er historiefortællere med et formål. Mediaplanet skaber nyttigt indhold, der uddanner vores publikum og positionerer vores klienter som problemløsere 

 Vi er en one-stop butik til skabelse af indhold og spredning, og vi er eksperter i at gøre interesse til handling. Vi startede i Stockholm i 2002. Nu har vi 16 kontorer i 15 lande på begge sider af Atlanten.  Vi har mere end ti års erfaring i at skabe marketingkampagner på tværs af platforme og i at tilbyde løsninger, der passer stort set alle industrier, klienter og budgetter.

+ Hvem vi er >

Vi gør interesse til handling

Vores prisvindende indhold distribueres via verdens mest ikoniske prints, digitale, mobile og sociale kanaler og er strategisk designet til at inspirere vores læsere til at handle.

Vi udgiver digitale og printede magasiner om de varmeste emner som sundhed, business, teknologi, livsstil, uddannelse og virksomheders sociale ansvar. Vores indhold uddanner og forbløffer vores læsere samtidig med, at det passer med vores annoncørers budskaber. Vores distributionskanaler er de mest effektive midler til at skabe kontakt mellem vores annoncører og deres målpublikum.

+ Hvad vi laver >

Vi er matchmakere

Vi sætter de rette ledere sammen med de rette læsere gennem de rette platforme.  Vores indhold skabes i samarbejde med førende berømtheder, journalister, foreninger, ledere og klienter.

Vi samarbejder med de mest troværdige fageksperter for at skabe vores indhold.  Vi er eminente til følelsesmæssig storytelling, og vi har arbejdet med nogle af verdens største stjerner.  Vi bringer vores indhold til vores klienters målpublikum via printede, digitale, sociale og mobile medier.  Det er content marketing på den rigtige måde.

+ Hvordan vi arbejder >

Kom med – Arbejd for os

Vi er mere end en arbejdsgiver - vi er en business school, og vi tager gerne imod ansøgninger. 

 

Vores succes afhænger af de folk, vi ansætter.  Vi leder altid efter talentfulde entreprenører, der kan hjælpe med at udvide vores firma og til gengæld blive en del af et globalt team og et arbejdsmiljø i hurtigt tempo, hvor finansiel belønning og karrieremuligheder ikke overgås.     

+ Let's do business >

Kom med – Bliv vores partner

Tror du på, at høj kvalitet er en effektiv måde at tiltrække og engagere dit målpublikum?

Nok er vi et digitalt firma, men vi elsker at tale i telefon. Ring til os.

+ Oplev livet på Mediaplanet >

Vi er engagerede

Vi har udgivet hundredvis af CSR- og velgørenhedskampagner verden over.  Nu er det vores tur til at give tilbage. 

Mediaplanet har støttet en hel landsby i Sydindien gennem to år med hjælp fra Hand in Hand, en velgørenhedsorganisation, der bruger uddannelse og entreprenørskab som redskaber til at overkomme fattigdom.

+ CSR >

Kontakt os

Klar til at gøre forretninger?  Har du spørgsmål om, hvem vi er, og hvad vi laver?  Interesseret i at lære mere om at blive en del af vores team?  

Ring til os!  Nok er vi et digitalt firma, men vi elsker at tale i telefon. 

+ Get in touch >