Globaalia sisältömarkkinointia

Mediaplanet luo monipuolista ja hyödyllistä sisältöä, joka lisää kohdeyleisön tietoisuutta ajankohtaisista aiheista.

Aloitimme vuonna 2002 Tukholmassa. Meillä on nyt 16 toimistoa 15 eri maassa Atlantin molemmin puolin. Meillä on yli vuosikymmenen kokemus monikanavaisen sisältömarkkinoinnin tuottamisesta.

+ Tutustu meihin >

Herätämme kiinnostuksen ja aktivoimme toimimaan

Me tuotamme sisältöä, jota julkaistaan suurimpien printtilehtien välissä sekä eri digitaalisissa kanavissa. Sisältö on strategisesti luotu inspiroimaan lukijoita toimimaan.

Me julkaisemme painettuja lehtiä ja digitaalista sisältöä terveyteen, bisnekseen, teknologiaan, elämäntyyliin, koulutukseen ja yritysten yhteiskuntavastuuseen liittyvistä aiheista. Luomamme sisältö sekä opettaa että ihastuttaa lukijoita sisältäen samalla mainostajan viestejä. Jakelukanavamme ovat tehokkain tapa yhdistää mainostaja kohdeyleisöönsä.

+ Lue lisää >

Olemme yhdistäjiä

Me tuomme yhteen oikeat toimijat oikeiden lukijoiden kanssa juuri sopivien kanavien kautta. Sisältömme luodaan yhdessä johtavien asiantuntijoiden, julkisuuden henkilöiden, journalistien ja asiakkaidemme kanssa.  

Sisällöntuottamisessa teemme yhteistyötä eri alojen asiantuntijoiden kanssa. Kerromme asiamme innostavasti ja saamme kohdeyleisön kiinnostumaan uusista ja erilaisista aiheista. Tuomme sisältömme asiakkaidemme kohdeyleisölle painettuna, sosiaalisen median kautta sekä mobiilijakeluna. Tämä on sisältömarkkinointia parhaimmillaan.

+ Katso miten teemme sen >

Palkkaamme työntekijöitä

Me olemme enemmän kuin työnantaja - olemme bisneskoulu ja me otamme vastaan hakemuksia.

Meidän menestyksemme on riippuvainen ihmisistä, joita palkkaamme. Me etsimme aina taitavia, yrittäjämielisiä yksilöitä, jotka voivat auttaa meitä kasvamaan. Vastapalveluksena he löytävät itsensä globaalista tiimistä ja nopeatempoisesta työympäristöstä, missä rahalliset palkkiot ja promootiomahdollisuudet ovat rajattomat.

+ Löydä elämäsi Mediaplanetilta >

Tee yhteistyötä kanssamme?

Korkea laatu on tehokas tapa innostaa ja lähestyä kohdeyleisöä.

Tykkäämme puhua puhelimessa. Soita siis meille.

+ Tee yhteistyötä kanssamme >

Ota yhteyttä

Oletko varmis tekemään bisnestä?  Onko sinulla kysymyksiä siitä, keitä olemme ja mitä teemme? Oletko kiinnostunut kuulemaan lisää ja tekemään yhteistyötä kanssamme?

Soita meille!  Vaikka olemme digitaalinen yritys, puhumme mielellämme puhelimessa. 

+ Ota yhteyttä >

Maajohtaja Saara Silvan: 09 565 84010, saara.silvan@mediaplanet.com

Business Developer Nora Lallukka: 040 553 1916, nora.lallukka@mediaplanet.com

Business Developer Heidi Sonne: 040 4505 040, heidi.sonne@mediaplanet.com

Toimituspäällikkö Hanna Vehviläinen: 050 3727 098, hanna.vehvilainen@mediaplanet.com

Web Editor Alex Descargues: 041 706 3333, alex.descargues@mediaplanet.com

+ >