Innovatörer inom content marketing

Vi är historieberättare med ett syfte. Mediaplanet skapar ett intressant innehåll som lyfter läsarnas olika behov och presenterar våra kunder som de självklara leverantörerna av relevanta lösningar.


 

Vi är en one-stop shop med målet att skapa innehåll och att distributera detta. Vi är experter på att omvandla intresse till handling. Mediaplanet startade i Stockholm 2002. Nu finns vi representerade med 18 kontor i 15 länder på båda sidor om Atlanten. Vi har mer än tio års erfarenhet av att skapa marknadsföringskampanjer med olika plattformsinnehåll och vi erbjuder lösningar som passar nästan alla branscher, klienter och budgetar.

+ Get to know us >

Från intresse till handling

Vårt prisbelönta innehåll distribueras via världens ledande dagstidningar, via digitala, mobila och sociala kanaler, strategiskt skapat för att inspirera våra läsare till att agera.

Vi publicerar digitala och tryckta tidskrifter som tar upp de hetaste ämnena inom hälsa, affärsliv, teknik, livsstil, utbildning och företagens sociala ansvar. Vårt innehåll ökar kunskapen hos, och överraskar våra läsare, och det passar in i våra annonsörers budskap. Våra distributionskanaler är det mest effektiva mediet för att koppla våra kunder till deras målgrupp.

+ Learn more >

Vi är matchmakers

Vi parar ihop rätt kampanjer med rätt läsare via rätt plattformar. Vårt innehåll är skapat i samarbete med kända personer, journalister, organisationer, opinionsbildare och kunder.

Vi samarbetar med de mest trovärdiga fackexperterna för att skapa vårt innehåll.  Vi har en förmåga till medryckande berättande och vi har arbetat med några av världens största stjärnor på sina respektive områden. Via distribution av trycksaker, digitala, sociala och mobila medier når vårt innehåll våra kunders målgrupp. Det är content marketing på rätt sätt:

+ See how we do it >

Jobba hos oss

Vi är mer än en arbetsgivare – vi är en säljskola och vi ser fram emot din ansökan. 

Vår framgång är beroende av de människor vi anställer.  Vi letar alltid efter duktiga, företagsamma individer som kan hjälpa oss att få vår verksamhet att växa och som i sin tur blir en del av ett globalt team i en fartfylld arbetsmiljö, där det finns obegränsade möjligheter till befordring eller att höja sin lön.

+ Let's do business >

Samarbeta med oss

Tror du att hög kvalitet är ett effektivt sätt att locka och engagera din målgrupp?

Vi må vara ett digitalt företag, men vi älskar att prata i telefon. Slå oss en signal.

+ Discover life at Mediaplanet >

Vi bryr oss

Vi har gjort hundratals kampanjer om företags sociala ansvar, CSR och välgörenhetskampanjer runt om i världen. Nu är det vår tur att ge något tillbaka. 

 

Mediaplanet stödjer en hel by i södra Indien under två år med hjälp av Hand in Hand, en välgörenhetsorganisation som använder utbildning och entreprenörskap som verktyg för att övervinna fattigdomen.

+ CSR >

Kontakta oss

Redo för ett samarbete? Har du frågor om vilka vi är och vad vi gör? Intresserad av att veta mer om att ingå i vårt team? 

Kontakta oss. Vi må vara ett digitalt företag, men vi älskar att prata i telefon. 

+ Get in touch >