Din partner inom content marketing

Tänk dig reklam som fokuserar på din målgrupp; på vilken typ av information de vill ha, när de vill ha den och hur de vill konsumera den. Det är denna form av värdeskapande reklam, content marketing, som vi på Mediaplanet är experter på. Vi var först inom denna nisch då företaget grundades i Stockholm 2002. Sedan dess har vårt framgångsrika koncept resulterat i 16 kontor, i 15 länder på två kontinenter. Detta gör oss inte bara först utan även störst på content marketing.
 

Get to know us >

We turn interest into action

Content marketing handlar om att skapa långsiktiga relationer till ditt varumärke genom redaktionellt innehåll som engagerar och motiverar mottagaren att agera. Att omvandla intresse till handling är något vi kan. Vi har fler än 500 återkommande kunder och varje år gör vi mer än hundra redaktionella produkter bara i Sverige. Vi har vunnit flera internationella utmärkelser och har mångårig erfarenhet av att skapa relevant information oavsett målgrupp, medium eller distribution.

Learn more >

Rätt innehåll och rätt distribution

Relevant och intressant redaktionellt innehåll, i kombination med rätt distribution till rätt målgrupp är en förutsättning för framgångsrik content marketing. Vårt redaktionella koncept är framtaget av branschens bästa och vi samarbetar med ledande tidningar, bloggar, sajter, experter, kända profiler, journalister, branschorganisationer och opinionsbildare inom flertalet områden för att säkerställa att vårt redaktionella innehåll verkligen når och påverkar din målgrupp.

See how we do it >

Jobba hos oss

Att växa från ett litet svenskt säljföretag till en stor internationell mediekoncern är inget enkelt jobb. Vi hävdar till och med att det hade varit omöjligt om det inte vore för våra duktiga medarbetare och frilansare. Att jobba på eller för Mediaplanet är troligen det roligaste du någonsin gjort men det kommer också att bli ditt livs utmaning. Vår filosofi; Dream, Dare, Do, Share, handlar om att sikta högt, att våga testa nytt och dela med sig och lära av sina misstag. 

Let's do business >

Kontakta oss

Om du har frågor gällande oss, våra produkter eller vårt koncept är du alltid välkommen att slå en signal eller varför inte komma upp till vårt kontor om du har vägarna förbi. På Mediaplanet sitter vi inte bara i öppet landskap utan vi tillämpar även en “open door policy” utöver det vanliga.

Get in touch >
To the blog >